Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev en text till en tavla jag har målat. Bilden är en del av den tavlan.


Alla smaker kommer från samma frö

Med sagans väsen
och nattlig demon
förvandlas gott till ont
och oändligt högt till lägsta nivån

Allting skiftar eller blir samma sak
byter plats och mönster
så att fram, det blir bak

Sött blir lite surt
vackert blir en gnutta fult
ont blir gott
stort blir smått
och proportionerna dansar och leker omlott




Fri vers av Nattviolen VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-04 09:33



Bookmark and Share


  VildLilja
Så fantasifull och lekfull. Allt kan hända i skapandet :)
2014-01-08

  sommarmoln
Verkligen jättebra! Fina reflektioner...
2014-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Nattviolen
Nattviolen VIP