Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I Know What I Need..


Walkabout..

Nog vet jag att steget

Tas i gryningen att bitterhet ej

Kan spira kärlek låt gå




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 231 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-03-04 16:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillar den här mycket :)
2013-03-05

  Angel of love
Tycker jag om..
2013-03-04

  SatansSon VIP
den var häftig
2013-03-04

  glasblåsarblå
Vackert!
2013-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano