Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fallen ur snår

jag låter
en tanke falla
och
rofyllt singlar den
över mig.

Jag formar
ett leende för dig
och
låter mig
varsamt röras.

visst fastnar
du där
och
just där
lät jag dig falla.
..




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-04 20:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Leonard Cohen är min stora favorit bland poeter-du ligger i linje med honom på något sätt!

Underbar text tycker jag!
2013-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric