Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han såg, han förstod

Trött matt och orkeslös
slog jag mig ner vid Herrens fötter
inga ord behövdes
han såg min blick och förstod
strök med sin kärleksfulla hand
över mitt huvud
och lät mig vila i tystnaden
en mjuk vind av kärlek omslöt
blåste in i min själ och fyllde mig med kraft







mare










Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-03-07 09:54



Bookmark and Share


  Havsbris
så mjuk och ljuvlig :P

känner fred och ro
allt som behövs som
du säger för att orka
och leva <3

grattis för placering bland
de 5 :*
2013-03-13

    ej medlem längre
Så fint du skriver
2013-03-09

  Ole Sunnerfjell
En kärleksfull beröring där själen fått kontakt som man hoppas leder till en varm verklighet i livets gåtor
2013-03-08

    ej medlem längre
Mäktig scen om medlidande och empati! Om människor kunde göra så med varandra!
2013-03-08

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2013-03-07

  ResenärGenomLivet VIP
Sådana stunder betyder allt...
2013-03-07

  Jeflea Norma, Diana. VIP
I agree with "absolutely wonderful Jesus understands everything"
2013-03-07

  Larz Gustafsson VIP
HELT UNDERBART!
Delar denna oerhörda och överväldigande upplevelse.
There's nothing like it!
2013-03-07

  Bibbi VIP
Så gott.
2013-03-07

    ej medlem längre
:) vad fint..
2013-03-07
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP