Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns bara en som Du

Du lilla människobarn
som bor på denna stora planet
du ska veta att Gud finns
och vet vem du är..
han skapade dig helt unik
och gav dig gåvan livet
så när andra jämför sig med dig
kommer dom aldrig att lyckas
för det finns bara en som Du






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-12-07 19:14



Bookmark and Share


  Kajsa Karin VIP
Fint skrivet!
2013-12-07

  Bibbi VIP
Jättebra.
2013-12-07

  louisegirl
Väldigt fint!
2013-12-07
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP