Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillheten


Stillhetens tunga röst
i den mörkröda skogen.

Människorna som här vandrar
breder ut sina vingar över
vitmossans fuktvarma andedräkt.

Svartkorpens hesa krax
väcker de rakryggade

sandjordade tallarna

och

i gryningen ekar den
tungfotade älgens frustande

långt borta

i det tusenåriga riket.




Fri vers (Fri form) av Peter Boström VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-07 20:46



Bookmark and Share


  glasblåsarblå
Underbart och mustigt bildspråk.
2013-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Peter Boström VIP