Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rand

 

Du upphör

inuti bruset -

 

jag vänder mig

delvis om och drar igen

dörren.

 

Det går en vätskerand

någonstans genom mellangärdet.

Jag är utspädd, tänker jag. De

har blandat sig in, luckrat där.

Vätskeranden molar, delar

mig i oskärpa och verkan.

Den bevarande halvan –

jag har tänkt mig att den,

att jag, är lösningsinriktad. Nu

är den andra

utfluten

i en upplösning.




Fri vers (Fri form) av Tomas Söderlund
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-15 18:33



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
En kemist som ältar kärleksbekymmer??

Eller snarast sensuellt närvarande frånvaro efter sexuell akt??

2013-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Söderlund
Tomas Söderlund