Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från Holland

-

en hel vecka har de funnits till

för mig

 

bara för mig

 

bleka solar

 

från början slutna, lite stela

 

blyga

 

i sin vas på bordet

 

 

sedan – allt som dagarna gått –

alltmer upprymda

 

har jag märkt

 

allt djärvare i sitt sätt att vara

 

 

blombladen förbehållslöst öppnande sig

mot evigheten

 

ännu inga blad på duken

 




Fri vers av Madeleine Richter
Läst 462 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-03-08 03:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
VAckert ....
2013-03-08

  ULJO
Härlig beskrivning av vårens vackra blomma
2013-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Richter
Madeleine Richter