Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid stillhetens bord..

Staden andas tystnad
min själ den njuter så
nu börjar något hända
som på papperet ska stå
jag fångar älsklingspennan
och börjar skriva ord
så underbart få skapa
vid stillhetens bord..







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-07 12:46



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Känns igen.
2013-09-08

    ej medlem längre
Fint när det är tyst och lugnt.
2013-09-07

  Larz Gustafsson VIP
Bästa platsen.
2013-09-07
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP