Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Droppen rann över..


Gränsen

För eller senare kommer droppen

Du frågar dig är jag för snabb

Eller är stunden kommen mig




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-11 00:12



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En bra fråga att ställa sej...jag undrar jag också, när droppen kommer...
2013-03-11

  agneta pichler
hm.. Man måste ha tålamod
Här i livet.. ;)
2013-03-11

  Lars Hedlin
Känslav av att man kanske fått nog! Applåd för bra dikt!
2013-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano