Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storstadens främlingar

Ingen hör skotten
i den förtrycktes värld

Ingen ser
den brända sluttningen

Bakgatan utan väg ut

Från landet
med störtad diktator
kom de
där välfärden
blott var en dröm




Fri vers av Jack E. Gladh VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-12 12:59



Bookmark and Share


  Sunlight
starkt...
2013-03-12

  Havsbris
hej vännen <3
stora ord som vanligt
fylla av mening mellan rader
pöss på nosen ;P
2013-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST