Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget är för evigt



Ser dem fara förbi
i askgrått skymningsland

skuggorna
av flyende dagar

Går på vakt
mot rädslorna

Stämmer av
mot den trygga värmen

där fartyget går ut
mot den längsta resan




Fri vers av Jack E. Gladh VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-13 18:21



Bookmark and Share


  Havsbris
näää
finns inte,goda eller dåliga vad som,
som är eviga,,,

inte vi heller och för det skulle
människor stanna och förstå
att finns smärta och glädje,
att leva med eller de,
beror på varje och en
2013-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST