Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill somna hos dig












Jag ligger här ensam
och tänker på dig



Kan du inte komma hit
och ligga bredvid mig?



Jag vill vila på din arm
och smeka lätt din rygg



Jag vill andas in din doft
då känner jag mig trygg



Bara krama mig en stund
och viska ömt mitt namn



Jag behöver inget annat
än att somna i din famn










Bunden vers (Rim) av Carina Bendix
Läst 696 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2013-03-14 00:03



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
åh, jag har funnit mej en skrivarfrände, för visst är kärleken den största skrivarkraften av dem alla!?! :)
2014-09-26

  Ewelina Mann
Jätte jätte vackert som berör
2013-05-07

  Carina Bendix
Tack snälla ni! :)
2013-04-06

  aol
underbart ömt skaldat med sån innerlig känsla
2013-03-26

    ej medlem längre
Lovely!
2013-03-14

  SatansSon VIP
rar dikt.
2013-03-14

  KNOS
Jättefin!
2013-03-14

  agneta pichler
blir alltid lika förvånad
Att längtan har samma ord
Hos oss alla som älskar..

Mycket vacker text
2013-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Carina Bendix
Carina Bendix