Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan det försvinner i djupets hav

Älskade lilla fosterland
politiker trampar på dig
försöker radera allt fina
som det kokar inom mig

Vredens volym bara ökar
människor ser vad som sker
det går inte längre att blunda
hela samhället faller ju ner

Politiker har öppnat dörren
till krafter som ej är bra
de växer i antal & vill äga
hela landet vill de ha

Tro inte på medias vinklar
tro inte på lögnens ord
sanningen håller på att strida
för att avslöja den på jord

Det håller inte att ljuga
det håller inte att hålla på
& sprida en massa galla
folk har börjat att förstå

De har fattat som händer
alltför många har råkat ut
för oprovocerade attacker
som aldrig verkar ta slut!

De fortsätter att löpa amok
det rånas både hit & dit
under tiden står politikerna
& pratar en massa skit!

Märks att de inte bryr sig
om de gjorde skulle man se
tuffare lagar mer ordning
nu är precis allt på sne

Förfallet är så fruktansvärt
att mörklägga går inte mer
problemen har blivit så stora
den är blind som INTE ser!

Massan växer så det knakar
emot fördärvet ställer mer krav
de vill rädda det från undergång
innan det försvinner i djupets hav









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-11-19 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP