Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Gud skall torka alla tårar från deras ögon" Uppenbarelseboken 7:17


Torkade tårar


Vilken dag

det skall bli


då sorgen

och smärtan


för alltid

är borta


ingen smärta

inga tårar


någonsin

mera




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 471 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2013-03-14 04:02



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Tröstande ord
2013-03-18

  Jaseph
Jag älskar den bibeltext texten utgår från.
Jag tror dock att själva torkandet
kan behöva sin tid.



2013-03-18

  mare VIP
Vilken dag det ska bli
när min Jesus jag få se
när för hans fot
jag faller ner
han som döden för mig led
då han tar mig i sin hand
och leder mig till löftesland
vilken UNDERBAR dag
det ska bli ;)))))
2013-03-18

  walborg
Skönt att läsa - tack Bibbi
2013-03-16

  Eva Helene VIP
Trösterikt detta.
2013-03-16

    Anki.A
En stor lättnad....
2013-03-15

    ej medlem längre
Ja, det blir en dag det! :)
2013-03-14

    ej medlem längre
"Gud skall torka alla tårar från deras ögon
Uppenbarelseboken"

Med all respekt för din text,men när kommer Gud börja torka?
2013-03-14

  aol
ja härligt sant
2013-03-14

    ej medlem längre
Ja, må så bli!
2013-03-14

  Piann VIP
En dag att längta och ha förtröstan till.
2013-03-14

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Trösterika ord! Längtar efter den dagen...
2013-03-14

  Chawa VIP
Känslosam undran....tycker mycket om...
2013-03-14

    ej medlem längre
Ja.det blir skönt.
2013-03-14

  Ninananonia VIP
Fina tankar..
2013-03-14

  bittemi VIP
En dag att längta efter! Fint!
2013-03-14

  ResenärGenomLivet VIP
Svårt att föreställa sej, även om jag vet att det blir så...ord till tröst...
2013-03-14

    ej medlem längre
gillas!
2013-03-14

  Fairytailgirl
Den dagen kommer snart det är jag mycket övertygad om för det mesta är uppfyllt och världen kan väl snart inte bli så mycket ondare?....Jag längtar väldigt mycket också för jag trivs inte i denna ondska och orättvisor som förekommer!!!
2013-03-14

  Stefan Albrektsson
Ja, sannerligen det är en dag som är efterlängtad!! Fint skrivet, Bibbi!
2013-03-14

    annelieI
Ohh Bibbi detta va precis vad jag behövde TACK <3
2013-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP