Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför tittar man på!

Varför är människor så rädda
för att säga vad dom tycker..
Varför är Sverige så tyst..
Varför tittar så många på
när någon mobbas hånas..
Varför är så många likgiltiga..
Varför så feg, rädd och flat..
Varför tar inte fler parti
och står upp för det som är fel!







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-02 12:18



Bookmark and Share


  Magica VIP
Feghet är ett av de farligaste vapnen.
Tankeväckande text!
2013-06-05

  Bibbi VIP
Landet har drabbats av apati.
2013-06-02

  Larz Gustafsson VIP
Man är fega och rädda för vad andra ska tycka.
2013-06-02

    ej medlem längre
Det är dåligt ställt när ingen vågar, det smittar av sig.
2013-06-02
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP