Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljus uti min själ

Det blåser mörka vindar
men ljus uti min själ
bär hopp och tro i hjärtat
till Gud som vill mig väl
han står för kärlek godhet
runt honom bor det frid
så jag vilar i hans närhet
tills himlens tid tar vid..







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-10-09 13:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ingen kan någonsin blåsa ut det ljus Jesus tänt och är.
Han är världens Ljus.
2013-10-18

  ResenärGenomLivet VIP
Trygghet och vila...fin känsla...
2013-10-12

    ej medlem längre
Sol i sinne
sprider sig till många mer
alstrar värme och ljus "därinne"
lyser vägen så alla ser.
Verka än en stund här på jorden
det är de vänliga hälsningsorden.



2013-10-09

    ej medlem längre
Ja, så är det, vackert diktat.
2013-10-09

  Rozsi.kovacs

Så vackert jag är nog på väg åt det hållet också livet är för hårt,
man måste låta jesus verka i ens liv annars går man förlorad
2013-10-09

  Bibbi VIP
I det tillståndet är jag också.
2013-10-09
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP