Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När livet kört fast måste man ibland släppa garden och låta livet leva sig självt Inte att nöja sig - men att uppskatta livets alla nyanser och skeden.


Att släppa garden inför livets färgskala

Jag är en ensam riddare
på vägen som hjärtat valt
på marken finns ni andra
Funderande
Kritiska
Skakar på huvudet

Hur kunde det bli så här?

Jag förstår er
det var inte min plan heller
men drömmar och visioner drunknade för längesen
Ständigt kämpandes inombords
måste hålla näsan ovan ytan

Men nu orkar jag inte kriga längre
mina krafter har tagit slut
mjölksyran äter upp mig inifrån
Det är dags att fortsätta färden
även om leden går genom den tätaste dimman

Jag har släppt kontrollen
Tvära kast mellan panik, lättnad och nyanserna däremellan
Att tala är inte alls silver och tiga är inte guld
Intalar mig att allt inte behöver vara svart eller vitt
Gråskalan kan vara vacker den också.




Fri vers av Emmahelatiden
Läst 336 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-14 15:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker om. Särskilt sista meningen, "Gråskalan kan vara vacker den också."
2013-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Emmahelatiden