Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett plus ett är två men blir tre när vi blir ett

Jag älskar dig redan så det gör ont
Tanken på att vi ska bli tre känns så självklar
Men den är inte alltid självklar
Det finns saker som man inte kan styra över
Som när ett frö känner för att faktiskt stanna
Och börja gro

Det största jag lärt mig av denna resa
Är att aldrig mer ta något för givet
För du är inte bara planerad
Du är så efterlängtad och älskad
Och vi har fått kämpa för dig
Men jag är så obeskrivligt tacksam
Att du tillslut valde just oss
Till att bli dina beskyddare

Varmt välkommen älskade lilla vän
Jag ska bära dig så varsamt jag förmår




Fri vers (Fri form) av Emmahelatiden
Läst 567 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-28 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emmahelatiden