Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I miss you Florida

Jag bär så fina minnen
du smekte med din sol
jag simmade och plaska
omkring i väldig pool

Palmträden de vajade
boganvillan lyste röd
och alla fina skymningar
en helt fantastisk glöd!

Syrsorna de spelade
då mörkret fallit på
jag och barnen brukade
då ofta ut och gå..

Nostalgisk kan jag bliva
har Florida så kär
oändligt många minnen
jag i hjärtat bär!!





mare














Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-19 12:45



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag också.
2014-07-19
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP