Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ultuna

 

Följ mig

genom den här scenen

 

skorstenspipor

tillräckligt höga

marken är frusen men håller en viss form

understrykning

som bakgrund fyller den sitt syfte

och den har det här gräset

som en symbol för mångfald

 

ett vitt stängsel

parallellt med rörelsen

inte naturligt vitt

påtagligt målat

 

en bukt grårök

som ser ut

som den alstrat skorstenen under sig

målat stängslet (vem, eljest)

ränt penseln in i det

enda molnet

 

innan den överraskande nog

togs av gnejsen

 

så var det de trenne hästarna

silhuettkonstnärerna med vippande öron

de vet allt detta

 

allt utom stängslet




Fri vers (Fri form) av Tomas Söderlund
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-15 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Söderlund
Tomas Söderlund