Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Somnar och Vaknar

Där
i drömmens hetta
omfamnar hon mig
och jag får återigen
finnas i en värld jag älskar

Vi slingras
kring varandra
och vilda virvlar
blåser bort
allting
omkring oss

Vi möts
i en skimrande explosion
av alla färger
och faller sakta ner
över verkligheten

Där kysser hon min mun
och lägger handen mot min kind
och viskar ord i mitt öra
som jag inte kan förstå

Och hon är i mig
med hela sin själ
och jag somnar
och vaknar

Här.




Fri vers av ~UrTjur~
Läst 333 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-17 12:15



Bookmark and Share


  Bo Lövhalka
Så vackert!
2013-03-17
  > Nästa text
< Föregående

~UrTjur~
~UrTjur~