Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst ligger graven

Lite avsides
nära en genomfart
i den lilla ortens utkant

Textens guldtext
syns knappt längre

Ännu är den kvar
räddad i sista minuten

Varför ingen av de andra?
Varför just av mig?




Fri vers av Jack E. Gladh VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-18 22:02



Bookmark and Share


  Sunlight
fint gestaltat
tänker - återkomst - och känner igen...

och frågor som nog förblir så...
2013-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST