Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vackra!

Kan bara le vid tanken,
att slagen som utkämpades
bara skapade nya möjligheter
och begravde minnet av förut.

Min vackra.

Du är en fröjd som växer i hjärtat,
ett frö som gror till fulländning.
En saga som finner sin början när
allt skulle ha upphört.

Min vackra.

Du kan inte längre värja dig från tanken,
att vi skulle finna varandra trots världskrig.

Min vackra.

Att äntligen kunna få vakna bredvid dig och
återupptäcka ditt leende blev min största gåva.

En ljus tid är kommen för att förinta de minnen
som sakta sipprade ut ur våra ögon.
En blid saga som för evigt ska finna sin stig och minnas
att du alltid är

min vackra.




Prosa av Max Poisé
Läst 211 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-03-19 11:50



Bookmark and Share


  Nina Nightwish VIP
Underbar text som lämnar en värme om hjärtat
2013-03-20

  Blåbäret
vilken fin hyllning till en vacker kärlek
2013-03-19

  Ninananonia VIP
Vackert..
2013-03-19

  ResenärGenomLivet VIP
En ljus text med glädje i orden...så fint...
2013-03-19

    ADI Nehlin
mmm....hoppas någon skriver en sådan text till mig någon gång :-) vackert
2013-03-19

  Anya VIP
En varm kärlekshyllning...jaa kärleken kan förinta mörka minnen.
2013-03-19

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Så fint och vackert skaldat!
2013-03-19

    ej medlem längre
Så vackert!
2013-03-19

  Rise Little One
En underbar ballad för kärleken.
2013-03-19

  Nina.H
Underbar kärlekshymn till en älskad!
2013-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé