Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmer om annan plats..

Ibland känns det som jag vill fly
bort från mitt hemland Sverige
till en plats som bär lugn och ro
en fridfull plats, full av harmoni
och där jag kan vandra på mörka gator
utan att behöva oroa mig som kvinna
bara få känna doft av frihet
och veta att här kan jag leva ostört
somna gott om kvällen
och vakna upp i glädjerus
inga vapen inga droger inget våld
ingen kriminalitet inga inbrott
för min dörr skulle aldrig behöva låsas
men jag vet, att denna plats är svår att finna
så jag fortsätter drömma, drömma mig bort..








mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-24 10:10



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Om det är en dröm så låt mig drömma" skaldade en romerpastor Smith
2013-03-24

  Larz Gustafsson VIP
Himlen är mitt hemland.
Här har jag ingen varaktig stad.
"Jag är en främling
jag är en pilgrim
Blott en afton bor jag här"
2013-03-24
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP