Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då hatar jag oss båda

Mina naglar djupt under din tunna hud över skulderbladen

nu är du i mig
och jag andas ut i din halsgrop
med din hand kring min nacke

pustar av kombination mellan
njutning och smärta

dina andetag blir hastigare
takten ökar och
ditt grepp om mig
blir en aning för hårt

min blick på vinglaset
och jag försvinner iväg just som du
drar det där sista andetaget

och samma sekund du sjunker ihop ovanför mig
då hatar jag oss båda



kyssen på kinden känns
som sparken i magen

du är klar och jag har tagit slut





hur har jag hamnat här igen?




Fri vers av Bline
Läst 403 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-20 00:11



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Kanon Bline :)
Den här kunde jag verkligen känna av i magen
att den andades äkta
Mycket bra
Bokmärker den
Borde komma upp på de fem mest uppmärksammade

Mera kramar/Ken

2013-04-12

  cilax VIP
Å, vad bra skrivet
2013-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Bline
Bline