Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torg

 

en vardags bäckar

som i respektive fåror studsar

var för sig från sten till sten –

en köper kaffe, någon ser mot himlen

en tredje fångar plötsligt upp en skymt

av någon som han en gång trott sig älska

som viker av från torget

till en gränd




Fri vers (Fri form) av Tomas Söderlund
Läst 288 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-20 09:57



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Människor rinner, staden har sitt blodomlopp - jag tänker mig att det händer liknande fantastiska saker i vårt eget blod...
2013-03-20

  lodjuret/seglare VIP
En sådan där till synes från början begriplig sång. Det är först då den försöker sjungas som bilden komplicerar sig en smula. Jag önskar den sina trenne fioler ifrån Flen.
2013-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Söderlund
Tomas Söderlund