Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrovlighet

 

stramt skjuter de rygg;

tjäldjurens blanka kammar

vattrar vägbanan

 




Bunden vers (Haiku) av Tomas Söderlund
Läst 371 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-20 16:49



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Kräldjurens kusiner kravlar upp... Intressant iakttagelse!
2013-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Söderlund
Tomas Söderlund