Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återvinter

Som en parantes
virvlar snöflingorna förbi
påminner oss ännu en gång
om vad vi saknar

Här behövs
inga gnuggade lampor

Inga kristallkulor
eller guldmynt
vid regnbågens slut

Tala
och jag hör dig

Knacka
och dörren ska öppnas

Det har alltid varit så

Från kokabladsstinna
pyramidhalshuggningar
till förgiftade blåsrörspilar
och dånet
av tusen hästhovar.




Fri vers av ~UrTjur~
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-20 18:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~UrTjur~
~UrTjur~