Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omkring Sig

Med en plötslig känsla
av att vara iakttagen

Det är någon som ser mig

Som bedömer mig

Och Solen
i mitt hjärta
exploderar
i full kraft

Och lämnar en stilla tystnad
omkring sig.




Fri vers av ~UrTjur~
Läst 353 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-21 16:40



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Spännande ..
2013-03-22

  wildah
Fint skrivet!
2013-03-21
  > Nästa text
< Föregående

~UrTjur~
~UrTjur~