Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnpilot

Med fokuserad kraft
kan virveln vändas
och tiden
vridas tillbaka

Lek inte
med elementära
byggstenar

Neutronkanon

Protonkolliderare

Låt oss leka en lek
först till kvarn
när det smäller

Det är relativitetsteori

LOSS!

Annars spränger vi er

Och där
vid den yttersta gränsen
är jag rymdspion
för den
Galaktiska Federationen

Finns ingen stjärnpilot
såsom jag
i evighetens universum

Centrera till mitten
fokusera på punkten

Expandera

Inhalera
djupt

Expandera

Fokusera

Finns ingen stjärnpilot
såsom jag
i evighetens universum
finns ingen stjärnpilot
såsom jag
i evighetens

Universum.




Fri vers av ~UrTjur~
Läst 341 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-21 17:07



Bookmark and Share


  Schizooliza
Spännande o vackert rymdspråk:)
2013-04-12

  Ninananonia VIP
:) härligt att vara det stjärnpilot..
2013-03-22

    ej medlem längre
Det finns säkert mer att hämta här än vad jag får ut av texten, men jag älskar orginaliteten i ditt språk :)
2013-03-21
  > Nästa text
< Föregående

~UrTjur~
~UrTjur~