Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pilar skjuts ständigt

Ger man sig in i strid
får man räkna med attack..
särskilt om man inte är politisk korrekt
för då viner pilarna över huvudet
men som tur är har man lärt sig
att tänka, och agera utifrån egna tankar
ifrågasätta saker och ting
så dom kan skjuta hur mycket dom vill
jag bara fortsätter ducka
och drar vidare utan skador







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 380 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-23 11:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Rätt så, du tappra tigrinna!
2013-03-24

    ej medlem längre
Bra skrivet, fortsätt så.
2013-03-23

  Bibbi VIP
Massor av applåder Du tappra kämpe!

Dom. 6:12, 14
2013-03-23
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP