Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Död fågel

Jag lämnade mig själv
i kylan
Det var inte så att någon annan
tvingade mig
Jag följde bara inte efter
den här hösten
Flög inte i formation med de andra
Trots att jag visste
att det enda som väntade här
Var kylan




Fri vers av Sebastian Noll
Läst 342 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-03-22 22:59



Bookmark and Share


  Engel
Jag stannar i kylan med dig.
Min vän.
2013-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian Noll
Sebastian Noll