Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och stjärnhimlen saknades oss jonathan



det blir vår nu
precis som då jonathan
solen värmer det frusna
precis som då

när jag blundar så ser jag dina anletsdrag
dina ögon som blänker till precis innan skratt

jonathan vart är skratten nu
varför tystnade så mycket i och med hösten som kom

det som var lekande lätt blev plötsligt så oerhört svårt
det ljusa blev så dunkelt

och stjärnhimlen saknades oss jonathan

du vet, där stjärnor faller och man får önska sig något

våren bär alltid alltid hopp med sig
och nu är den här igen och värmer det frusna
visst är det så jonathan





Fri vers av sunnanvind
Läst 652 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-03-23 10:49



Bookmark and Share


  Blåbäret
det enkla och självklara går ofta ifrån oss då vi ska komplicera till allt, kvar står man och undrar över vad som hände och varför det blev så kallt...

gillar dina Jonathantexter...glöden känns och förmedlas
2013-08-10

    © Birgitta Wäppling VIP
Vackert och berörande.

2013-06-02

  aol
grep tag,
2013-04-24

  anits VIP
Så vackert skaldat
orden griper tag
i mig som läser
2013-04-04

  Maj-Lis VIP
Gripande
2013-03-29

  mare VIP
Så fint, så vackert
om jonathan..

2013-03-29

  Änglaögon
Denna for rakt in, så vackert! Sparar.
2013-03-29

  Majalis
Så vackert...
2013-03-24

  Lars Hedlin
Berörs....
2013-03-24

  walborg
Gripande
2013-03-23

  Rosen VIP
ja. visst är det så hoppet ligger alltid inom räckhåll...
vackert skrivet
2013-03-23
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind