Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara några rader, ur Facebooks förtrollade värld


Typiska Facebookinlägg

Nu har JAG vaknat
och nu ska JAG äta min
härliga frukost ;)
men först ska JAG sträcka
ut mina stela muskler
vi ses om en stund ;)
titta, nu har JAG tagit en bild
på min oemotståndliga mat
ser den inte aptitlig ut ;)
nu ska JAG äta och njuta ;)
hmm, den var så god
nu är min lilla mage belåten ;)
ursäkta mig, men JAG måste besöka
ett ställe där man befriar sina tarmar
är strax tillbaks!
oh, det var så skönt
nu känner JAG mig lättad ;)
vet ni, JAG har bestämt mig för att
gå ut på en promenad!
ska bara gå och klä på min
lättklädda kropp ;)
hej på ett tag ;)
så då var JAG klar, har borstat
mina tänder, mitt hår och sminkat mig
förresten, har satt på mitt nya
färgglada läppstift!
vänta, så ska jag ett kort
på mina läppar, så ni får se ;)
ska pluta lite extra, så dom syns!
visst är det snyggt ;)
så, då var JAG klar, nu går JAG ut
ska ta många bilder
som ni ska få lägga era ögon på
syns snart igen ;)




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 414 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-03-23 12:17



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Jag har inget facebook så jag har inget att jämföra med. Men...folk har berättat och det verkar vara mitt i prick!! Härligt kul text!
2013-03-26

  © anakreon VIP
"Vi skall faktiskt ut idag,
mitt lilla Face och jag"
sjöng Lill Lindfors men
blev ultrakändis när
hon tappade kjolen.
När skall ungarna på
Facebook inse att de
har tappat masken
för länge sedan?!
Calle
2013-03-26

  Bibbi VIP
Begrundar och grattis till placeringen!
2013-03-26

    ej medlem längre
Shit...hahaha!!! Visst finns de, men byt facebookvänner! Hade inte stått ut en dag!
2013-03-26

    ej medlem längre
klockrent

2013-03-26

  Carola Bouvin
Jaa haha så... Intressant ;)
2013-03-26

  Larz Gustafsson VIP
Ja, totalt meningslöst.
Jag VÄGRAR att gå med i Trynboken.
2013-03-24

    Annika J
Mördande roligt !!
Lika intressant som grannens mobilprat på tåget är våra Facebookinlägg.
2013-03-23

  Johan Bergstjärna VIP
JA JAG JA JAG JAAAAAAAAAAAAA JAAAAAAAAAAAAAAAAAAG!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag syns, jag chattar, jag pratar, jag pruttar på mitt ÄLSKADE FACEBOOK!!!

Alltså därför härmed faktiskt helt enkelt: JAG EXISTERAR!!!

(Bra Mare, får jag dela denna utmärkta text på FB?)
2013-03-23

    ej medlem längre
Totalt bäst beskrivning av facebook.
2013-03-23

    Meretseger
nu ska JAG bara till apoteket och sedan till systemet
och så här ser JAG ut när JAG är förtvivlad
oj nu tappade JAG kamerajäveln
kommer snart tillbaka
2013-03-23

  catharina.jerbo VIP
haha, mitt i pricken!
2013-03-23

    ej medlem längre
Hela morgonprogrammet fångat i dessa rader.
2013-03-23
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP