Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag borde hittat en trygghet

Jag borde egentligen vant mig

vid detta eviga kaos

Jag borde hittat en trygghet

i denna tragedi jag kallar mitt liv


Jag trodde bättre om dig

jag trodde bättre om oss

Klumpen i magen

kommer den någonsin försvinna?


Jag vill vara din

jag vill vara fri

Saknaden efter din kropp bredvid min

är något jag aldrig kommer vänja mig vid


Att du inte förstår

jag vill känna mig behövd

Att få känna sig älskad

är ovanligt för en sådan som jag


Du sa att du skulle stanna

att du klarade av detta kaos

Men ändå så är du inte här

varför ljög du?


Jag borde egentligen vant mig

vid detta eviga kaos

Jag borde hittat en trygghet

i denna tragedi jag kallar mitt liv




Fri vers av desideratum
Läst 350 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-24 05:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

desideratum