Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm

Försöker vakna ur drömmen
Men något håller mig kvar
Du i drömen
Ännu finare
Ännu snällare
Jag njuter
Av att lyssna på dig
att titta på dig
Dina ögon glänser
Du rodnar lite då jag tittar på dig
Du vill göra mig nöjd
Springer runt och fixar
Men jag känner mig hemma
Och bara småler lite och väntar tills du
Sätter sig bredvid
Så att vi kan njuta av varandra
Min fina lilla prinsen
Du existerar.




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-24 07:40



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart härligt ..vacker känsla med värme som sprids ..;)
2013-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino