Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
23.03.2013 Lördag.


Våren tinar mitt sinne

Med solens ankomst i mina mörka vrår
väcks möjligheternas tanke
om livets alla tärda samveten.

Ljusets glädje sprider sin fruktkorg
med väldoftande befrielse
från kurande övervintring
till vansinniga glädjeskutt.

Nu är bekymmerslösheten
min nya sommarlängtan.

Livet ska inte sörja över vandringen
till min käraste vän.

Och jag,

jag vet att allt kan ske.




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-24 08:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ord som ger hopp och värme.
2013-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP