Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Normalitet??? Tankar i solens skugga. Bilden är från 1903 & taget i Dusseldorf eller Bern


LUDER!!! Sa Benito!! Det vet vi!

Hur normalt är det att vråla Luder

när man ser på den man älskat

i sitt inre, hur bemästrar man

Hatet då det bara speglar solstrålarna

från den giftigaste sol & dess röda dvärgar,

i bakgrundens gata där hat regerar,

i den djupa skuggan av misstro






Fri vers av Federico Romano
Läst 263 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-03-24 16:37



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt ...bra skaldat!
2013-03-25

  SatansSon VIP
hur vanligt är det hade varit en mer motiverac fråga. det är inte normalt.
2013-03-25

  Annika Persson
Om personen man älskat är billig är det förståeligt
men inte acceptabelt.

Om personen man älskat fortfarande är objekt för
attraktion men känslorna är obesvarade...
2013-03-24

  Tarantaran
Democritus har tänkt så här ca 400 fKr:
"Anger, while difficult to control, must be
mastered in order for one to be rational."
" Hope of ill gain is the beginning of loss."
" Throw moderation to the winds, and the
greatest pleasures bring the greatest
pains. "
( slut citat )
hat och misstro kräver nog mycket
kärlek och förlåtelse..är kanske
ofta omvända förtvivlan och sorg i
saknad av ord..
2013-03-24

  Ninananonia VIP
Väcker tankar..
2013-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano