Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam

En liten fågel
Letar en bo
Små frusna vingar
Kan inte ta allt med sig
Så man packar bara
Det som vingarna kan ta
Och går till jakten
Efter en liten bo
Med lite värme
Och trygghet.




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-24 20:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så länge värmen finns.........
2013-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino