Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

poet, jag vet


vin
gör henne
till en vild och vacker
patetisk poet
jag vet
vin
gör henne till en gudinna
någon att vinna
jag vet
en taskig poet
mjuk och skön
i vind och sol
hanen gol
jag vet
han smet
en löjlig poet
som ljuger om livet
om kärlek
om hopp
whiskey
gör honom
till en manlig
patetiskt poet
jag vet
whiskey
gör honom till en gud
med sammetshud
jag vet
en taskig poet
stark och läcker
i regn och rusk
en äkta snusk
jag vet
han sket
i mig




Fri vers (Fri form) av SpamPippiL VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-24 20:14



Bookmark and Share


  catharina.jerbo VIP
märkligt. jag tänkte mycket på dig igår. bla som mäktig poet.
2013-03-24
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP