Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du är ju så jävla missförstådd...


Betydelsen ska snart upphöra

rotationen runt sin axel,
frigör positioner
och ledsagar massorna
mot gemensamma hägringar

vi är förrådda,
utlämnade av dumhetens moder
och adopterade av ologikens fader

betydelsen att finnas är en gradering av uppmärksamhet
och lågenergilampans kemiska sken
lyser upp ett förväntat mörker
från ett missförstått liv

det ska snart upphöra
och försvinna ur sin existens

sen kan allt återfödas
när misstagen en gång för alla
är utredda

allt beroende på
vilken sanning betydelsen
ska välja




Fri vers (Modernistisk dikt) av Max Poisé
Läst 233 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-03-25 15:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra Max... här reder du ut begreppen och sakernas tillstånd.. mycket bra - tar jag hjälp av nu
2013-03-26

    ej medlem längre
Snyggt!
2013-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé