Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet vad du tänker, ibland


Ibland tror jag att jag är synsk
Och rädd för det är jag
Och alla känslor
Alla drömmar
Vad är verklighet?
Vad är dröm?
Ser jag genom dina ögon
Och känner det du känner nu
Är det möjligt
Eller är det bara massa tankar samanflätade
Och man vet inte vad är saning
Och vad är
Längtan




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 294 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-03-25 21:54



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känner igen den känslan ;)
2013-03-26

  Rise Little One
Påsktankar eller ;)
2013-03-25

    ej medlem längre
berör..
2013-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino