Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterträdgård

Finaste, låt mig få bygga våra sinnens vinterträdgård,

låta den få slå rot inombords,

som en gemensam plats för respit

 

där vi kan mötas när samtalen nästan tystnat

när vardagens måsten så när kväver samvaron

och när allt annat tycks ha samma prioritet

som det som egentligen är

viktigast

 

där punkter blir komma

och där vi tillåter oss

      att vara

 

© Birgitta Wäppling, 26 mars 2013




Fri vers (Fri form) av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-03-29 10:43



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP

Tidens stress får oss
att betala ett högt pris
när det viktigaste
måste försummas.
Tack för en dikt om
mångas vardagsdrama.
2013-03-29
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP