Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Filtrering

Jag har små filter
i min kropp

Lite här och där
jag använder dem
precis som jag vill
när jag vill

Ett filter har jag för din kärlek
ett har jag för dina ord
Ett filter har jag för dina blickar
ett har jag när du rör mig

Jag silade

silade


Nu står jag här
och slänger

slänger

Allt det fula
som blev kvar

Allt det jag har kvar.








Fri vers av Majalis
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-26 19:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tänkvärt
2013-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Majalis
Majalis