Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att dö en smula


baklänges är ingen hastighet

men efterlämnar likväl snabbt en känsla
av gammalt

minnet av helgerna undkommer den hela tiden
och fångas in i ruset bakom slutna ögonlock
där poängtavlan systematiskt registrerar
bakgrundsstrålningen

ett
noll

till den som tar sig längst utan bestående skador

och
åttiotvå

gånger sker det sporadiska försök
att slita valenserna ur sina hålrum



de saknade åren slutar aldrig att fungera
och huvudet återkommer automatiskt
för att påminna sig om sin funktion
innan den åter upphör

den knappa känslan i tangenterna låter
numera överdrivet mycket i försöken
att undertrycka mellanslagen







i vanlig ordning
stakar sig de avsedda orden


stapplar långsamt in i färdigförpackat absurdum








 




Fri vers (Fri form) av alfa VIP
Läst 519 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-03-27 06:01



Bookmark and Share


  Ms Lovecraft
Like it. Mycket.
2013-03-27

  Elina Vacker
Häftig ström påslagen här. Gillar dina beskrivningar, särskilt svag för följande:

"den knappa känslan i tangenterna låter
numera överdrivet mycket i försöken
att undertrycka mellanslagen"

Slående, bildlikt och man kan fylla det med egna reflektioner, snyggt!

Elina V


2013-03-27
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén