Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en fortfarande alldeles för spänd relation


Okejdå, jag ger mig

ett ansträngt leende över ett glas vin

försöker

måste försöka


ögonbrynen höjs sakta

medveten om varje muskel i ansiktet

tvingar ögonen
att inte se så ledsna ut


orden kommer ut

arga


försöker släta ut det
genom att säga något nytt

orden är fortfarande arga



känslorna är fast
utsidan tillgjord

önskar att vår relation
kändes mer naturlig


jag försöker
måste försöka

jag vet att du försöker
hela tiden

plötsligt
ett skratt

en utrotningshotad stund


för att sen krypa in i mig själv igen



jag försöker, verkligen


tycker du att jag är spänd nu
skulle du sett mig för ett par år sen

men du var inte där


Jag ger mig.




Bunden vers av Lobster123
Läst 323 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-27 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lobster123