Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Berusande,förgörande var min kärlek till Honom. Jag trodde jag dog då han gick..


Dagg

Tätt omslingrade i gräset
fuktiga av kärlek och dagg
Mitt huvud bultade
mitt hjärta var tömt
jag älskade livet ur
mitt bröst inatt

Du lämnar mig nu
denna vackra morgon
du lämnar mitt skal

..mitt tilltrasslade hår




Fri vers av Kirre
Läst 313 gånger
Publicerad 2006-02-24 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kirre