Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
26.03.2013 Tisdag.


Vandringen till vår stund

En dag på ödets väg är
som en natts mardrömmar i saknaden av

dig, du käraste.

Jag vandrar i samma takt som
mitt hjärtas slag,
mot rodnande kinder.

Den ofullständiga längtan
- hos mina ögon - vänjer sig vid
att möta verkligheten
i dina förtvivlade tankar.

Mina bästa dagar har väntat på
en stund som vår.

Och nu är den här,

om vi vill.




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 393 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-28 07:19



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP

Trevande, men hoppfullt om ljusare dagar.
2013-03-28

  Stefan Albrektsson
Skört. Saknaden. Längtan. Varje ord är vägt.
2013-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP