Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bomb av hat



misstror du mig nu,
tänder du stubinen,
jag är en bomb av hat,
som älskar att dö,
jag föddes för att yttra orden
som ska eka i himlen,
du föddes,
för att bära mig till bålet,
om du finns,
finns det hopp,
om någon orkar lyssna,
när jag smeks utav flammorna,
mina skrik om nåd,
är kvävda av rök.




Fri vers av hedenstedt
Läst 140 gånger
Publicerad 2013-03-28 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hedenstedt
hedenstedt